„XXI amžiaus“ priedas jaunimui, 2012 m. kovo 9 d., Nr.3 (148)

PRIEDAI

žvilgsniai

pro vita

Horizontai

Kristus ir pasaulis

Sidabrinė gija

Atodangos

Abipus Nemuno

„Tūkstantis gervelių“ – vilties ženklas

Viršužiglio pagrindinės mokyklos
mokiniai lanko Kauno klinikose
ir Viršužiglio reabilitacijos
ligoninėje besigydančius ligonius

Kauno rajono  Viršužiglio pagrindinės mokyklos mokiniai dalyvauja sveikatinimo projekte „Nedelsk – tūkstantis gervelių“. Užsiėmimų metu mokiniai kartu su dailės ir technologijų mokytoja Živile Pocevičiene lankstė iš rožinės ir baltos spalvos popieriaus gerveles, ant spalvotų popieriaus juostelių užrašė palinkėjimus sergantiems žmonėms. Mokykloje vaikai įsiamžino prie savo rankdarbių.

Po pamokų mokiniai, vadovaujami tikybos mokytojos ir socialinės pedagogės G. Bykovienės, vasario 9 dieną aplankė Kauno klinikose besigydančius ligonius, įteikė jiems gervelių, linkėjo pasveikti ir niekada neprarasti vilties.

Vasario 14 dieną mokiniai aplankė Viršužiglio reabilitacijos ligoninėje besigydančius ligonius. Smagu buvo matyti besišypsančius ir besidžiaugiančius žmones. Čia juos svetingai sutiko ir priėmė ligoninės administratorė Janina Jurkevičienė, kuri paslaugiai lydėjo mokinius po palatas.

Dalyvaudami šioje akcijoje mokiniai suprato, kad gerumo, meilės artimui, vilties išdalinti neįmanoma, viskas grįžta su kaupu.

Dalia Bajarūnienė,
tikybos vyr. mokytoja

Viršužiglis, Kauno rajonas

 

Atgal | Pirmasis puslapis | XXI amžius | Redakcija