Atnaujintas 2002 m. sausio 25 d.
Nr. 7
(1014)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

Pirmasis puslapis
Krikščionybė ir pasaulis
Ora et labora
Parapija
Žvilgsnis
Rinka
Nuomonės
Lietuva


ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai

Ginčų verpete

Metų pabaiga atnešė pirmąjį smarkų sniegą ir šalčius. Regis, ir pati gamta susikaupė, besirengdama priimti žiemos speigus.
Tik Lietuvos politikai niekaip nesugeba susikaupti rimtiems darbams. Niekaip nesutariama dėl "Lietuvos dujų" privatizacijos, nes ankstesnis politinių partijų susitarimas naujajam Premjerui negalioja. Sumanyta keisti arklius pusiaukelėje, o kontrolinių paketų dalys niekaip nesusideda iki 100 (procentų). Vis po kelis ar keliolika procentų akcijų lieka "Lietuvos pramonininkams", už kurių nugaros kyšo to paties rusiško "Gazprom" ausys...


Dėl Sausio 13-osios įvykių iškraipymo

ATVIRAS LAIŠKAS

Kazimierai Prunskienei,
Audriui Butkevičiui,
Bronislovui Genzeliui,
Nikolajui Medvedevui

Sausio 13-osios metinių minėjime-ataskaitinėje konferencijoje Brolijos nariai ir svečiai, tiesioginiai kruvinosios nakties liudininkai, esame labai pasipiktinę Jūsų sausio 11 dieną "Ryto garsuose" paskleista dezinformacija, begėdiškai iškraipant tikrovę.
Mes puikiai prisimename, kaip K. Prunskienė, nepaisydama Lietuvos Respublikos Aukščiausiosios Tarybos draudimo, pakėlė maisto kainas ir tuo sudarė pretekstą "Jedinstvai" pulti Lietuvos Parlamentą. Tik ryžtinga, energinga Lietuvos Respublikos Aukščiausiosios Tarybos Pirmininko prof. Vytauto Landsbergio veikla ir visuotinė Lietuvos žmonių parama išgelbėjo Lietuvą nuo komunistinio perversmo.


Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija