Atnaujintas 2003 m. spalio 10 d.
Nr.78
(1182)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai

Kreipimasis į Lietuvos
krikščionis demokratus

Kreipiamės į jus kaip bendraminčius, kuriems rūpi, kokią alternatyvą sugebėsime pasiūlyti dabartiniam nevilties ir socialinės neteisybės prisipildžiusiam visuomenės būviui. Tikime, kad Krikščioniškųjų demokratų frakcijos veikla taps svarbiu postūmiu krikščioniškosios demokratijos vertybes išpažįstančių politikų santalkai Lietuvoje.

Neturime teisės gyventi praeities nesutarimais, bet privalome telktis kovai už mūsų valstybę, už tvirtus mūsų visuomenės vertybių pamatus. Šiandien nėra prasmės ginčytis dėl praeities klaidų, tikrų ir tariamų tarpusavio nuoskaudų. Tvirtai tikime, kad, nepaisant atskirų nuostatų skirtumų, daug daugiau dalykų mus jungia nei skiria. Taip pat ir Europos liaudies partijos pavyzdys rodo, kokia galinga jėga gali tapti krikščioniškosios demokratijos ir konservatizmo lydinys. Todėl kviečiame jus glaudžiai bendradarbiauti su Tėvynės sąjunga ir jos Krikščioniškųjų demokratų frakcija renkantis santalkos kelią.

Taip pat laukiame jūsų pasiūlymų, iniciatyvų, esame pasirengę bendrai veiklai visoje Lietuvoje telkiant žmones, kuriems rūpi krikščioniškųjų vertybių vaidmens stiprėjimas politiniame gyvenime.

Andrius Kubilius,
Tėvynės sąjungos pirmininkas

Irena Degutienė,
Tėvynės sąjungos Krikščioniškųjų
demokratų frakcijos pirmininkė

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija