Atnaujintas 2004 m. sausio 14 d.
Nr.4
(1207)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai

Laiškas iš Jeruzalės

Gloria Deo in Excelsis!

Mielieji,

priimkite mano sveikinimus su mūsų amžinosios vaikystės Dangiškojo Tėvo akivaizdoje švente! Su Vaikelio Jėzaus ir Švenčiausiosios Mergelės džiaugsmu, su visuomet viešpataujančiu džiaugsmu Bažnyčios širdyje ir danguje!

Kad ir kaip būtų iš pirmo žvilgsnio paradoksalu, tačiau dažniausiai tik į senatvę įgyjame dvasinės įžvalgos Viešpaties valiai pradus, kuriuos kasdieniuose reikaluose ir rūpesčiuose patylom teišgirstame, nors prašome kas rytą tardami: „Kasdienės mūsų duonos duok mums šiandien“. Tačiau geriau vėliau negu niekad. Tapti patikliais ir be išskaičiavimų vaikais gera ir gyvenimo pabaigoje.

Praėjo treji metai, kai buvau pas jus svečiuose, ir bijau, kad kitą sykį atvykus gali nutikti, jog jau ko nors iš senų draugų neberasiu. Kasmet vienas po kito šį pasaulį palieka areštantų brolijos veteranai. Mūsų luomui artėja pabaiga. Ir garbė Viešpačiui. Nebebus regimoj ateity milijonų politinių kalinių, kaip jų nebuvo iki XX amžiaus, todėl kad žlunga fašistinės imperijos. Bus kitokios negandos, tačiau bus ir kitokia epocha. Mes savo „balandą“, reikia manyti, išsrėbėme. Bet kokiu atveju su dideliu džiaugsmu sutikau žinią, kad lietuviai pakilo prieš savo niekšišką Prezidentą, bandžiusį savo tėvynę slapčia parduoti Kremliaus mafijai. Tai įvyko beveik tuo pat metu, kai sukilo gruzinų tauta ir nuvertė Kremliaus režimo gauleiterį Gruzijoje. Panašūs įvykiai vystosi Moldovoje. Tai ne atsitiktiniai sutapimai, o vieningas procesas, liudijantis, kad šliaužiantis Jelcino-Putino fašistinis režimas, sėkmingai taikomas rusiškųjų juodašimčių masėms, nuosekliai patiria krachą išorėje (išskyrus homoseksualiąją frankogermanų liberalų šeimą bei jų gimines Šiaurės Europoje). Ir tai – baigtinis krachas. Dešimties gėbistinės „demokratizacijos“ ir „kovos už taiką“ metų užteko, kad tautų akys, dar nepamiršusios, kuo kvepia „broliška“ Maskvos ranka, atsivertų ir pamatytų maskuojamą fašistinės valstybės ir imperijos atgaivinimą.

Iš širdies linkiu 2004 metais nugalėti ir iš lietuvių žemės išvyti kolaboruojančias šavalkas!

Būkite sveiki ir palaimingi, tesaugo jus Dievas!

   Visuomet Jūsų

         Feliksas Krasavinas

 

Feliksas Krasavinas – buvęs SSRS politinis kalinys, Laisvės kovotojas, žydų tautybės krikščionis – palaiko ryšius su buvusiais bendražygiais politiniais kaliniais. Pateikėme jo Kalėdų sveikinimą „areštantų brolijos veteranams“.

Algimantas ZOLUBAS
Vilnius

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija