Atnaujintas 2004 m. kovo 5 d.
Nr.19
(1222)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai

Tai ne prekė

Perskaičiau „XXI amžiuje“ straipsnius apie „Kregždutę“ ir nustėrau. Būtų juokinga, jei nebūtų graudu. Tikriausiai, „Kauno dienos“ žurnalistas R.Jurgelaitis nelabai supranta, ką sako. Jis rašo baisius žodžius apie „Kregždutę“, todėl manau, kad nėra šio mielo laikraštuko net paėmęs į rankas, o jei buvo, tai nesuprantu, kaip liežuvis gali apsiversti taip kalbėti. Nors, kita vertus, „palaiminti jūs, kai dėl manęs jus niekina ir persekioja bei meluodami visaip šmeižia. Būkite linksmi ir džiūgaukite, nes jūsų laukia gausus atlygis danguje“. Junkite savo kentėjimus per Švč. M.Marijos rankas su Kristaus kentėjimais, tada jūsų kančios bus nuopelningos – ne bevaisės.

Šiuolaikiniame pasaulyje nereikalingi tokie vaikai – katalikai, patriotai, mylintys Dievą, tėvynę ir artimą. Jei būtų tokie dori vaikai, tai nebūtų ko mulkinti, nebūtų kam rūkyti, vartoti alkoholį, keiktis, nedorai elgtis. Iš tiesų, jei norime užsiauginti antžmogių, ir toliau raukim Dievą iš žmonių širdžių.

Toliau skaitau, kad „Kregždutė“ – prekė (?!). Net negaliu pagalvoti, kad draugą galima vadinti preke. Užuot šmeižęs, žurnalistas verčiau būtų pasidžiaugęs tokiu nuostabiu laikraštuku. Mes, skaitytojai, „Kregždutę“ palaikome. Galėtų R.Jurgelaitis paklausti nors vieno skaitytojo, ką jis mano apie „Kregždutę“, ir tada ką nors rašyti. Tada, manau, būtų kitoks rašinys nei buvo išspausdintas „Kauno dienoje“. Galėtų pats skaityti „Kregždutę“ ir duoti kitiems.

Aušra LAKICKAITĖ

Vilkaviškis

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija