Atnaujintas 2004 liepos 2 d.
Nr.50
(1253)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai

Šeima turi ypatingą trauką

Bronius VERTELKA

Verslininkas Saulius Nemeikštis
nemažai laiko skiria verslui
ir savo šeimai

Šiaulietis verslininkas Saulius Nemeikštis su dviem bendramintėmis pirmasis nuėjo pėsčiomis nuo Šiaulių iki Šiluvos. Kelią iki stebuklingosios vietos jie įveikė per dvi dienas. Manoma, kad maldininkų žygiai šiuo maršrutu prieš Šilinės atlaidus taps tradiciniai.

Mintis atėjo bendraujant su vyskupu

Pernai Saulius turėjo progą aplankyti Prancūziją, kur nuvyko kartu su 25 lietuvių grupe. Kiekvienais metais ten rengiamas 120 kilometrų piligriminis žygis pėsčiomis. Jis prasideda nuo Paryžiaus centrinės katedros ir baigiasi Šatro miestu. Tokiame žygyje pernai dalyvavo apie penkiolika tūkstančių tikinčiųjų iš daugelio pasaulio šalių.


Kūrybos laivu – per gyvenimą

Birutė NENĖNIENĖ

Ričardas Makūnas

Vieną gegužės šiokiadienio pavakarę nuščiuvusi Marijampolės kolegijos aktų salė paskendo muzikos garsuose, o pertraukėles tarp numerių lydėjo audringi plojimai ir susižavėjimas. Bendradarbiai, bičiuliai jautėsi nepaprastai pakylėti, atėję į Kolegijos dėstytojo vilkaviškiečio Ričardo Makūno muzikinės kūrybos jubiliejinį, 60-ojo gimtadienio, koncertą “Mano laivas”. Jie kartu su autoriumi tarsi yrėsi per jo kūrybos ir gyvenimo bangas.

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija