Atnaujintas 2004 spalio 22 d.
Nr.79
(1282)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai

Mieli Lietuvos rinkėjai!

Lietuvos Sąjūdžio taryba, atsižvelgdama į Seimo rinkimų rezultatus, politinių jėgų pasiskirstymą ir valstybės bei tautos ateities perspektyvas, kviečia ir ragina Seimo rinkimų antrame rate visų pirma balsuoti už patriotinės, vakarietiškos orientacijos partijos Tėvynės sąjunga (konservatoriai, politiniai kaliniai ir tremtiniai, krikščioniškieji demokratai) atstovus.

Lietuvos Sąjūdžio taryba, teigiamai vertindama Liberalų ir Centro sąjungos indėlį, poziciją bei veiksmus pastorojo meto krizių laikotarpiu ir atsižvelgdama į Tėvynės sąjungos bei Liberalų ir Centro sąjungos susitarimą Seimo rinkimų klausimu, kviečia balsuoti už Liberalų ir Centro sąjungos kandidatus.

Lietuvos Sąjūdžio taryba, reikšdama savo solidarumą krikščioniškosios ideologijos partijai Lietuvos krikščionys demokratai, kreipiasi į Molėtų ir Švenčionių apygardos rinkėjus, kviesdama labai gausiai paremti Valentiną STUNDĮ.

Lietuvos Sąjūdžio taryba konstatuoja, kad Seimo rinkimuose dalyvaujanti Darbo partija nei savo patyrimu valstybiniame lygmenyje, nei kompetencija, nei savo ištakomis ir veikla, nei savo finansiniu skaidrumu, nei savo pozicija šalies politiniame gyvenime, nei savo intelektualiniu pajėgumu neįrodė, kad gali būti vadovaujanti valstybinė partija. Tai nesubrendęs, neatsakingas, siekiantis įgyvendinti grupinius interesus sambūris. Todėl Lietuvos Sąjūdžio taryba kreipiasi į Socialdemokratų ir socialliberalų koaliciją, kaip į vieną pagrindinių jėgų, kuri, kartu su kitomis partijomis, pajėgtų sustabdyti Darbo partijos siekių grėsmę, remia šios KOALICIJOS kandidatus ir kviečia balsuoti už juos.

Atskirai kreipiamės į Aleksoto – Vilijampolės apygardos rinkėjus ir kviečiame juos balsuoti už Lietuvos Sąjūdžio pirmininką Rytą Kupčinską, sąžiningą, padorų, patyrusį darbe ir politikoje kaunietį.

Lietuvos Sąjūdžio taryba

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija