Atnaujintas 2004 gruodžio 3 d.
Nr.91
(1294)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai

Kalbėjome per „Marijos radiją”

Lapkričio 22 dieną Vadžgirio (Jurbarko r.) sakralinės muzikos ansamblis (vad. Lina Lukošienė) turėjo galimybę apie save kalbėti „Marijos radijuje”. Kadangi taip sutapo, jog tą dieną šventėme ir Šv. Cecilijos dieną, laida buvo skirta muzikai. Radijo studijoje ansamblio nariai pasakojo apie save, apie savo tarnystę Vadžgirio šv.Juozapo parapijoje.

Sakralinės muzikos ansamblis susikūrė prieš penkerius metus 1999 m. gruodžio 2d. Pradėjęs nuo keturių giesmių šiandien ansamblis - jau trijų Dainų švenčių dalyvis, nuolatinis Jurbarko krašto muziejuje rengiamų adventinės muzikos vakarų dalyvis, sakralinės muzikos festivalio „Te Deum laudamus” organizatorius Jurbarko Švč.Trejybės bažnyčioje. 2003 metais ansamblis išleido savo pirmąją kompaktinę plokštelę, kurios kūrinius galima išgirsti per „Marijos radiją”. Ansamblis rengia įvairias religines muzikos programas, koncertuoja šalyje.

Visi ansambliečiai dėkoja parapijos klebonui kun.Virgilijui Rutkūnui, kuris savo energija nuolat įkvepia naujiems planams ir koncertams.

Lina Lukošienė,
Vadžgirio sakralines muzikos ansamblio vadovė

Jurbarko rajonas

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija