Atnaujintas 2005 vasario 4 d.
Nr.10
(1311)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai

Ant melo pamatų

Valdančioji koalicija dar prieš jos susidarymą buvo statoma ant melo pamatų. A.Brazauskas netesėjo Tėvynės sąjungai duoto pažado neiti į koaliciją su Darbo partija. Dar daugiau, iš to, ką Premjeras pasirinko į ministrus, galima spręsti, kad pasirinkta atsižvelgiant ne į kompetenciją, o į ištikimybę senajai Komunistų partijai. Ar ponia „Šatrija“, delegavusi rezervininką A.Pekeliūną į Seimo pirmininko pavaduotojus, nežinojo apie jo išprusimą? Gėda buvo klausyti, kaip ši ponia karštai gynė sveikos nuovokos neturinį žmogų. Nenuostabu, kad už jo atstatydinimą iš ES komiteto pirmininko pareigų kategoriškai nepasisakė nei Premjeras, nei ponia K.Prunskienė. Nusprendė palikti šiose atsakingose pareigose, esą tepasimoko abėcėlės. Leiskite paklausti, kada A.Pekeliūnas dirbs darbą, reikalaujantį visiško atsidavimo, jei bus prigludęs prie abėcėlės?

Jeigu A.Matulas būtų GRU darbuotoju, savi, t.y. rezervininkai, jo nešantažuotų. Ar buvo girdėta, kad KGB tarnybų darbuotojai išduotų vienas kitą?

Keista, kad vadinantys save opozicija liberalcentristai, svarstant itin svarbias temas, užgožia jas nukreipdami dėmesį nuo esminių dalykų. Pavyzdžiui, svarstant KGB rezervo klausimą, parlamentaras R.Šukys kėlė atlyginimų didinimo Seimo nariams klausimą. Anksčiau centristai panašiai elgėsi, kai Seime buvo svarstomas kolūkių turto grobstymas. A.Zuokas po rinkimų liepė nekreipti dėmesio į Tėvynės sąjungą ir jungtis su Darbo partija. Tikroji opozicija – Tėvynės sąjunga, kuri tikrai atstovauja patriotams ir krikščionims, todėl puolama ir šantažuojama.

Leokadija ČEPULIENĖ

Panevėžys

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija