Atnaujintas 2005 rugsėjo 9 d.
Nr.67
(1368)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai

Veikti kartu su Marija

Jau daug kartų teko būti Marijos legiono narių susirinkimuose įvairiose parapijose. Šie žmonės atlieka svarbų darbą, rūpinasi dvasiniais reikalais. Kauno Šilainių Šventosios Dvasios bažnyčios patalpose Marijos legiono narių susirinkimai vyksta kiekvieno mėnesio pirmą šeštadienį.

Marijos legiono tikslas – Dievo garbė per jo narių šventumą ir apaštališkosios veiklos skleidimas pasaulyje padedant Švč. M.Marijai.


Atlaidų dvasią išlaikyti ir kasdienybėje

Telšių vyskupo Vincento Borisevičiaus Kunigų seminarijos mokslo metų pradžia Žemaičių Kalvarijoje

Rugsėjo 2 dieną Žemaičių Kalvarijoje vyko kasmėnesiniai Švč. M. Marijos Apsilankymo atlaidai. Ši diena buvo skirta Šilutės dekanato tikintiesiems. Nuo ankstaus ryto į šventovę rinkosi ne tik minėtojo dekanato parapijų, bet ir įvairių Telšių bei kitų vyskupijų tikintieji. Taip pat kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiemet šią dieną į Žemaičių Kalvariją susirinko visa Telšių vyskupo Vincento Borisevičiaus kunigų seminarija – vadovybė, dėstytojai ir klierikai. Pagrindinėse atlaidų dienos 12 val. šv. Mišiose dalyvavo ir naujuosius mokslo metus pradedančios Žemaičių Kalvarijos vidurinės mokyklos vadovybė, mokytojai ir mokiniai, kurie kartu su gausiai susirinkusiais tikinčiaisiais bei seminaristais ir nemažu būriu kunigų bei diakonų meldėsi prašydami Švč. M. Marijos užtarimo ir palaimos naujaisiais mokslo metais.

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija