Atnaujintas 2005 gruodžio 30 d.
Nr.99
(1400)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai

Gerumas suvienijo

Kantičkinio giedojimo grupei
dėkoja Birštono klebonas
mons. Jonas Dalinevičius

Birštonas. Adventas – gyvenimo prasmės, savo santykių su Dievu apmąstymo laikas. Tai Kalėdų stebuklo laukimas… Ir čia pat – šių dienų triukšmas, reklama, materialinis gėrybių bei malonumų akcentavimas užgožia rimtį ir šio laikotarpio esmę. Tačiau ir šioje prieškalėdinėje tuštybės mugėje galima giliau pažvelgti ir pamąstyti apie Ateinantįjį, kasmet mūsų širdyse ir gyvenime užgimstantį Jėzų.


Prasmingos rekolekcijos

Kaunas. Gruodžio 16 -18 dienomis Kristaus Prisikėlimo parapijoje vyko Advento rekolekcijos.

Gruodžio 16 dieną, 9 val., jos vyko parapijoje esančių mokyklų, gimnazijų moksleiviams. Tradiciškai į jas susirinko „Saulės“ gimnazijos moksleiviai. Šias rekolekcijas vedė kun. Virgilijus Dudonis, kuris kvietė moksleivius pamąstyti apie tikrąją Kalėdų prasmę, apie dovaną, kurią yra gavę per Dievo malonę iš tėvų – gyvenimą.


Koplyčioje dovanojo širdies švieselę

Rokų klebonas kun. Virginijus
Gražulevičius už suteiktą šilumą
dėkoja vaikučiams

Rokai. Kalėdų stebuklas... Jo laukia visi – dideli ir maži, jauni ir seni, mylimi ir vieniši. Nesvarbu, kad ir kokio amžiaus būtume, kiekvieno mūsų viduje gyvena mažas vaikelis, kuris laukia dėmesio, šilumos ir meilės. Gruodžio 21 dieną Kauno lopšelio-darželio „Rokutis“ ugdytiniai surengė Kalėdinę akciją „Dovanoju širdies švieselę“.

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija