Atnaujintas 2006 gruodžio 20 d.
Nr.95
(1495)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai

Manipuliacijos

Gyvename tarsi iškreiptų veidrodžių karalystėje, kurioje greitai nieko nebeliks natūralaus ir tikra, kuri mus verčia būti tik vartotojais. Iš tuštokų, bet išgražintų veidų slepiasi nualintos, nelaimingos, liūdnos, nusivylusios sielos, apraizgytos melo, nepasitikėjimo, šantažo voratinkliais, kuriais apvyniota visa valstybė, ir tai mėginama įteisinti kaip gyvenimo normą. Daromės robotais, kuriais lengva manipuliuoti. Dažnai pasinaudojama tais, kurie prarado atsakomybę ir pagarbą savo šaliai. Tai atsirado ne tuščioje vietoje, bet palaipsniui mėginimais skleisti nepagarbą tėvams, kurie augino, nes taip lengviausia išmušti pamatą po jauno, dar nesusiformavusio žmogaus kojomis, o vėliau ir visko niekinimas ir nepagarba savo šaliai.


Lietuva valdininkų korupcijos šešėlyje

Dažnai galvoju, kokie mes, lietuviai, esame. Užmiršome savo pareigą Tėvynei, išnyko patriotizmas, tik kaupiame turtus. Pamiršome pareigą šeimai. Bet juk neesame amžini šioje žemėje.

Siekėme laisvos ir nepriklausomos Lietuvos, kartu, būdami vieningos idėjos, iškovojome nepriklausomybę, tačiau ir užmiršome duotą priesaiką Tėvynei stiprinti jos vienybę.

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija