Atnaujintas 2007 kovo 9 d.
Nr.19
(1516)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai

„Judadūšių“ paranojos

Neužginčysi faktų, jog „kapitalistėjančioje“ lietuviškoje kasdienybėje, deja, jau daug kur mokyklinio jaunimėlio aktyviausieji „vyrai“, net dvylikametės „merginos“ diktuoja savo valią, „ima įkaitais“ ir tėvelius, ir mokytojus.

Nagijevo ir kitų maskvamylių „judadūšių“ įtaka neš vis naujus „derlius“. Mokytojai ima bijoti… mokinių. Pernai Palangoje „atsivėręs“ toks smaguolis 20-metis Poviliukas papasakojo, kaip jis ir kai kurie jo draugai daugiabučių balkonuose, vazonėliuose, augina kanapes ir pražydino netgi… marihuaną.

„Kaifas! Vienas stiebas atneša 50 litų, – džiaugėsi jaunuolis. – Mokyklų bičiukai griebia iš rankų, kaip čigonai arklius“.

„Mes susitikinėjome vienos mokyklos stadiono pašonėje. „Tusovkės“ buvo tokios šaunios, kad po to mokyklos tualete įžiūrėdavome sprindžio dydžio… gyvus žmogiukus“, – pasakojo neseniai mokyklos suolą išaugęs „narkosofas“ Martynas.

Toli mums iki Anglijos mokyklų, į kurių teritorijas patekti ne lengviau nei į Lukiškes ar karinius dalinius, nors šitaip reikėtų DRAUSMĖS! Todėl dvylikamečiai (jau!) masiškai ir viešai rūko (net su mokytojais!), „tujinasi“, o būreliai jaunų mergaičių su „Mix’o“ buteliukais rankose renkasi per pertraukas, spjaudosi, keikiasi daugiabučių namų koridoriuose. Ir žodžio nepasakysi prieš. Pasiskųs pinigingam tėvukui…

O ką gali mokytojai (os)? Kita vertus, ką apie jų pačių moralinį – pilietinį – patriotinį aktyvumą pasakysi, jei dauguma jų – buvusių (?) saugumiečių, milicininkų ir kito „partinio – ūkinio aktyvo“ žmonos.

Mykolas PARONŽIS

Palanga

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija