Atnaujintas 2007 gegužės 4 d.
Nr.34
(1531)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai

Lietuvai reikia meilės

Meilė gali išgelbėti Lietuvą, todėl mums reikia Meilės partijos. Tačiau, deja, tokios partijos mes neturime. Meilę savyje galima išsiugdyti, bet turi būti labai stipri asmenybė, o ir visas toks procesas trunka ne vienerius metus. Ar buvęs KGB šefas, nepriklausomoje Lietuvoje tapęs partijos vadovu, gali kardinaliai pasikeisti per du tris dešimtmečius? Ko gero, tai būtų stebuklas. Tokia partija, po pasaulį išblaškiusi pusę milijono brandžiausių savo tautiečių, dar ir šiandien didžiuojasi, kad Lietuvoje sumažėjo bedarbių. Tad kur tokių žodžių autoriaus sąžinė ir supratimas apie meilę tautai? Čia ne džiaugtis, bet verkti reikia.


Nesileiskime kvailinami

Po rinkimų į savivaldybes žiniasklaida kaip kokį burtažodį ėmė kartoti: visos partijos vienodos, visos veržiasi į valdžią ir „prie lovio“.

Tačiau tai kaldama žmonėms į galvą pamiršo patikslinti, jog vienodos yra Brazausko-Kirkilo vadovaujamos ir vienai stovyklai priklausančios partijos, ir būtent jos siekia būti lovio šeimininkės. Pamiršo pridurti, kad visos jos, kurias, be lovio siekimo, vienija senoji komunistinė ideologija, kovoja su vienintele Lietuvos interesams atstovaujančia Tėvynės sąjunga.

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija