Atnaujintas 2007 gegužės 18 d.
Nr.38
(1535)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai

Pasipriešink homoseksualizmo diktatui!

Paskelbta, kad gegužės 16–26 dienomis šalies sostinėje organizuojami „Vaivorykštės dienų“ renginiai. Pagrindinis viešas susibūrimas numatytas gegužės 25 dieną, penktadienį, 12.00–16.00 val. Savivaldybės aikštėje prie Gedimino prospekto. Tai gėjų ideologijos skleidimo akcija, kuriai turime pasipriešinti!

Mes ne prieš homoseksualius žmones, o prieš ideologiją!

Savo knygoje „Atmintis ir tapatybė“ (2005) Šventasis Tėvas Jonas Paulius II, kalbėdamas apie vienos lyties santuokas ES, rašo: „Teisėta ir būtina paklausti savęs, ar tai nėra naujos blogio ideologijos dalis. Tikriausiai nėra klastingesnės ir labiau paslėptos ideologijos, kuri siekia nukreipti žmogaus teises prieš šeimą ir žmogų“.

Žmonių su lytiniais iškrypimais buvo visur ir visais laikais. Tačiau šiandien susiduriame su nauju reiškiniu – gerai organizuota ir vis agresyvesne gėjų ideologija, besiveržiančia į visas gyvenimo sritis: politiką, švietimą, kultūrą, religiją. Jos tikslas – sugriauti prigimtinę lyties dorovę, pasikasti po visuomenės gyvenimo pagrindu – šeima, paskleisti homoseksualų gyvenimo būdą tarp jaunimo.

Nereikia naujo totalitarizmo!

Ši ideologija yra totalitarinė: ji siekia totaliai pakeisti visuomenės gyvenimą ir žmonių mąstymą bei nesirinkdama priemonių bando nutildyti jai nepritariančius. Kas teigia, kad homoseksualumas yra lyties iškreipimas, kad tikėjimo požiūriu tai nuodėmė, galiausiai nelaimė pačiam homoseksualui, tas apšaukiamas „homofobu“, prilyginamas rasistui ar fašistui ir netgi teisiškai persekiojamas. Bet kokia parama tradicinėms vertybėms, Šventojo Rašto citavimas, nesutikimas įtraukti iškrypimo į bendruomenių gyvenimą kai kuriose šalyse jau gresia baudomis ir kalėjimu.

Homofobija yra iracionali neapykanta homoseksualiems asmenims, bet šiandien ši etiketė klijuojama bet kokiam racionaliam ir pagrįstam nepritarimui homoseksualiam elgesiui.

Žymus amerikiečių teisininkas Skotas Laivlis savo laiške Lietuvos žmonėms (2007 m. kovo 27 d.) įspėja: „Homoseksualistai visur veikia pagal vienodą planą. Iš pradžių žmonėms įkalama į galvas, kad homoseksualūs polinkiai įgimti ir kad homoseksualistas negali pasikeisti (šį teiginį paneigia tūkstančiai buvusių homoseksualistų, dabar atvirai pasisakančių prieš homoseksualistų judėjimą). Po to jie pradeda vaidinti nekaltas aukas, kurioms reikalingas įstatymas, ginantis juos nuo diskriminacijos. Galiausiai naujasis įstatymas suteikia jiems valdžią gniuždyti ir bausti savo oponentus“. Kovo 21 dieną Kauno policijos akademijoje S.Laivlis skaitė paskaitą apie gėjų ideologiją ir pats susidūrė su vieno dėstytojo gėjaus įžeidinėjimais bei grasinimais suimti.

„Lytinė orientacija“ – ideologinis štampas!

Gėjų ideologai remiasi moksliškai nepagrįsta „lytinės orientacijos“ sąvoka ir siekia ją įtvirtinti teisiškai. Įgimtos ir nepakeičiamos „homoseksualios orientacijos“ nėra, yra tik liguisti polinkiai, kuriuos galima ir reikia įveikti.

Jei „lytinė orientacija“ prilyginama rasei, tautybei ar religijai, kas gali paneigti, jog yra ne tik daugybė rasių, tautų ir religijų, bet ir daug skirtingų „orientacijų“? Jei šiandien savo teisių pareikalavo gėjai ir lesbietės, kodėl rytoj to neturėtų daryti pedofilai, zoofilai, sadomazochistai? Olandijoje jau oficialiai įregistruota pedofiliją propaguojanti partija!

Apgink savo šeimą!

Nepasiduok liberaliosios žiniasklaidos propagandai, pateikiančiai seną iškrypimą „moderniu“, „madingu“ ir „civilizuotuose Vakaruose visuotinai priimtu“. Negalvok: „tai man neaktualu“, ar: „geriau patylėti, nes atrodysiu senamadis ir būsiu pasmerktas“.

Juk gėjai ir lesbietės negali turėti savo vaikų – jie tesiekia įvilioti, įvaikinti ir galiausiai ištvirkinti mūsų vaikus. Gėjų grupės plečiasi tik verbavimo ir tvirkinimo keliu! Todėl pirmasis jų taikinys – mokyklų programos, vaikų organizacijos. Jei jaunoji karta bus įtikinta „laisvai rinktis savo lytinę saviraišką“, šeimos institucija pasmerkta!

Belgijos, Ispanijos, Kanados žmonės irgi nesitikėjo, kad vienos lyties santuokos bus taip greitai įteisintos. Tai ruošiama ir Lietuvai! Todėl jau šiandien drąsiai pasakyk: šeimą sudaro vienas vyras, viena moteris – žmona, ir jų santuokos pagrindinis tikslas – vaikai. Iškreipto geismo tenkinimas negali būti santuokos ir šeimos pagrindas!

Mes atsakingi už savo tėvynę!

Demokratija – tai daugumos valdžia, o ne mažumų diktatūra! Jei valdžia, spaudžiama užsienio lobistų, leidžia skleisti idėją, priešingą daugumos gyventojų vertybėms, tokia valdžia nebeatstovauja tautai! O jei valdžia įveda teisines normas, skirtas represuoti šių idėjų kritikus, ji įveda diktatūrą. Neleiskime diktatūros pridengti klaidingai suprasta tolerancija – ji yra sunkiai išvengiamo blogio pakentimas, o ne jo paskelbimas gėriu ir įteisinimas!

Partizanai, tremtiniai, valstybės vyrai ne tam kovėsi ir kentėjo už mūsų tėvynės laisvę, kad ji vėl pasiduotų svetimšalių importuotai blogio ideologijai! Lietuvos piliečiai, prisiimkime atsakomybę už savo žemę! Solidarizuokimės su lenkais, latviais, ispanais, prancūzais ir kitais šeimos gynėjais! Stabdykite sodomijos agresiją!

Pavojus tavo tikėjimui!

2006 m. lapkričio 12 d. gėjus roko dainininkas Eltonas Džonas pareiškė: „Religija (kiekviena!) visuomet provokavo neapykantą ir panieką gėjams… Mano požiūris yra toks: aš visiškai uždrausčiau religiją, net jei joje ir yra nuostabių dalykų“.

Visos be išimties didžiosios religijos smerkia homoseksualumą, nes jis priešingas prigimčiai ir sveikai sąžinei. Gėjai atvirai kovoja ypač prieš krikščionybę, taip pat infiltruojasi į bažnyčias ir religines bendruomenes, kad sukompromituotų kritikus.

Lietuvos katalikams reikėtų prisiminti Tikėjimo mokslo kongregacijos 2003 m. rugpjūčio 14 d. dokumentą apie gėjų „santuokas“: „Prieštarauti homoseksualiųjų sąjungų teisiniam pripažinimui įpareigoti visi tikintieji ir dėl jiems tenkančios atsakomybės pirmiausia politikai katalikai... (tokių „santuokų“ įteisinimui) katalikas privalo prieštarauti visomis galimomis priemonėmis ir viešai reikšti savo nepritarimą: čia kalbama apie pareigą liudyti tiesą“.

Lietuvos pilieti! Savo dalyvavimu, parašais, straipsniais, žodžiu ir raštu paremk visas rengiamas protesto akcijas prieš „Vaivorykštės dienas“!

Pasipriešink homoseksualizmo diktatui!

Piliečių sąšauka „Už dorą ir tautą“

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija