Atnaujintas 2008 rugsėjo 12 d.
Nr. 69
(1662)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai
2008 metai

Demagogijos viršūnė

Rugpjūčio 9 dieną „Kauno dienoje“ buvo išspausdintas socialdemokrato Gintauto Labanausko užsakomasis straipsnis „Kokios Lietuvos mes norime?“, kuriame kaip savo išdėstytos ne socialdemokratų, o krikščionių demokratų partijos nuostatos.

Norėti nedraudžiama, tačiau įdomu, ką daro socialdemokratai, kad norai taptų realybe? Atrodo, lyg ir nieko nedaro, bet iš tikrųjų prieštarauja katalikiškų mokyklų steigimui, o jų vadovaujamas Spaudos rėmimo fondas nė vieno lito neskiria katalikiškai spaudai, bet pritaria kazino tinklo plėtimui. O štai Seimo narė socialdemokratė Aušrinė Marija Pavilionienė atkakliai gina lesbiečių ir homoseksualų įžūlius reikalavimus, vienišas merginas su keliais vaikais, kurių kiekvieno tėvas vis kitas, reikalauja vadinti šeima ir pasisako už abortus.

Jei prisiminsime 20-ies metų praeitį, kai ši partija, pakeitusi kelis pavadinimus, vadinosi tikruoju vardu – komunistų partija, tada dabartiniai Seimo nariai socialdemokratai buvo aršūs komunistai, aktyviai griovė tikėjimą, persekiojo dvasininkus ir tikinčiuosius, kurių neatsiprašę dabar ciniškai veidmainiauja, dėdamiesi Bažnyčios ir dvasininkų draugais, kad vėl patektų į Seimą prie sotaus valdiško lovio.

Algirdas JOKŪBAITIS

Kaunas

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija