Atnaujintas 2008 m. spalio 10 d.
Nr. 77
(1670)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai
2008 metai

Dirbkime

Prieš kiekvienus rinkimus būname įspėjami, o ir patys jaučiame,  kad jie yra lemtingi. Kiekvienu kartu jais daug ir būna nulemiama. Ką gali lemti Lietuvai šie rinkimai? Gali nulemti ir tai, kad niekas į gera nepasikeis, o blogėjanti Lietuvos padėtis ir toliau blogės, artins valstybės ir tautos žlugimą. Bet gali lemti ir geresnę dabartį bei ateitį, bet tam reikia, kad pergalę švęstų Lietuvoje tebesančios, paprastai vadinamos vertybinėmis, krikščioniškos ir patriotinės jėgos.

Ir per šiuos  rinkimus labiausiai patikima, vertybiškai orientuota ir galinti pergalės siekti yra Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai. Už ją turėtų  balsuoti visi sau ir Lietuvai gero norintys žmonės. Balsuoti, laimėti, bet po didesnės ar mažesnės pergalės nenustoti rūpintis savo išrinktąja. Išrinkta tarnauti, ji turės klausyti savo rinkėjų raginimų ir  patarimų, o visi ja pasitikėjusieji žmonės turi nuolatos dalyvauti jos kūrime ir tobulinime. Laimėti negana, reikia ir  paskui dirbti. Taip pat reikia dirbti, net jeigu šį kartą nepasisektų laimėti. Nedarykime taip, kaip ne kartą esame darę: lyg ir laimėję rinkimus paskui tik stebime, laukiame stebuklų, o jiems neatėjus rimtai supykstame.

Jeigu bus ir daugiau rinkimų – pergalės ir vėl reikės siekti. O tam, kad pasirinkimas nuolat būtų, kad savo spaudos neprarastume, kad padorių žmonių, už kuriuos galima drąsiai balsuoti, nepritrūktume, – irgi reikia dirbti.

Gražina Trimakaitė

Marijampolė

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija