2009 m. gegužės 22 d.
Nr. 40
(1732)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai
2008 metai
2009 metai

Mažųjų giesmės Motinai Marijai

Gieda Kauno sanatorinio
lopšelio-darželio „Pušynėlis“ vaikai

Lyg margiausia pavasario žiedynų puokštė pražydo gegužės 5 dieną Rokų Šv. Antano Paduviečio parapijos Šv. Šeimos koplyčioje vykęs trečiasis festivalis „Dėkoju mamai ir Marijai“, kuriame dalyvavo 97 vaikučiai su pedagogais ir tėveliais iš 16 Kauno miesto ir Kauno rajono ikimokyklinių įstaigų. Šventinio koncerto metu skambėjo giesmės Marijai ir nuotaikingos dainos apie mamą.

Renginio dalyvius šiltai sutiko parapijos klebonas Virginijus Gražulevičius. Festivalis prasidėjo giesme-himnu „O Marija mylima“. Vertinimo komisija pastebėjo, kad išaugo ne tik atlikėjų skaičius, bet ir jų meninis lygis. Buvo pažymėti šie kolektyvai: lopšelis-darželis „Mažylis“ – už puikų pasirengimą ir atlikimą, lopšelis-darželis „Daigelis“ – už subtilumą, lopšelis-darželis „Rokutis“ – už originalumą, sakralumą, Montessori darželis-mokykla „Žiburėlis“ – už šilumą, charizmatiškumą. Parapijos klebonas padėkojo vaikučiams, pedagogams bei tėveliams už nuoširdų ir aktyvų dalyvavimą festivalyje ir įteikė padėkos raštus. Panemunės seniūnė Rasina Žolynienė pažymėjo kolektyvus, kurie dalyvavo festivalyje jau trečią kartą.

Po šventinio koncerto visi tradiciškai susirinko lopšelio-darželio „Rokutis“ kieme po senuoju ąžuolu. Vaikams buvo įteiktos padėkos ir balionai, kuriuos kartu su savo svajonėmis mažieji paleido į dangų.

Ramutė Stanislovaitienė,
Kauno lopšelio-darželio „Rokutis“ direktorė

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija