2009 m. gruodžio 31 d.
Nr. 93
(1785)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai
2008 metai
2009 metai

Su šv. Kalėdom ir Naujaisiais metais

Nuoširdžiai ir pagarbiai sveikinu Jus Kristaus Užgimimo šventėse ir su besiskubinančiais Naujaisiais 2010-aisiais metais. Linkiu sveikatos, sėkmės, kantrybės ir Viešpaties globos ir malonių sunkiame darbe. Iš Kristaus Meilės, atėjusios į žemę, mes gauname visa, kas brangiausia, reikalingiausia, amžina.

Nuoširdžiai esu su Jumis – darbe ir maldoje

Prelatas Bronius ANTANAITIS,

Smilgiai, Panevėžio rajonas

Sveikiname nuoširdžiai dirbančią „XXI amžiaus“ redakciją, skaitytojams pateikiančią visada įdomią ir reikšmingą informaciją apie įkvepiančią tautos istoriją ir dabartį.

Regina Kunevičiūtė,
Joana Marija Kunevičiūtė-Kurklinskienė

Esu ilgametis „XXI amžiaus“ skaitytojas. Noriu pasveikinti redakcijos darbuotojus su šv. Kalėdom ir palinkėti dvasios stiprybės, geros sveikatos, ištvermės ir Dievo palaimos.

Labai gaila, kad rinkėjų valia laimėję rinkimus TS-LKD, vadovaujami A. Kubiliaus, visus metus nerado galimybės paremti šį vienintelį krikščioniškos pakraipos, skatinantį tautinę savimonę ir patriotizmą laikraštį. Atidavę savo balsus už TS-LKD ir prezidentę D. Grybauskaitę rinkėjai tikėjosi teisingumo, tačiau jo matyti labai nedaug. Vienintelis džiaugsmas, kad pradėtas ardyti VSD, tačiau dar vienas gyvatynas, vadovaujamas A. Valantino, neišraizgytas. Generalinio prokuroro darbas Lietuvos žmonėms kelia net ne pasipiktinimą, o pasibjaurėjimą, nes jo veikla destabilizuoja padėtį. Ar užteks drąsos prezidentei D. Grybauskaitei išardyti šį klaną?..

Pedofilijos skandalas, sukrėtęs visą Lietuvą, apnuogino ledkalnio viršūnę, parodė pūvančią mūsų visuomenės dalį, apsėstą šėtono, kuri, deja, įsitaisė aukštai viršūnėje. Jeigu nesugebėsime sulaužyti stuburo šiam apsėstųjų klanui, bus galima sakyti, kad valstybės, už kurią mes kovojome, nebeliko.

V.M.

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija