2010 m. spalio 29 d.
Nr. 79
(1864)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai
2008 metai
2009 metai
2010 metai

Telšių vyskupijoje

Tauragės dekanate

Maldos grupė

Kebonas kun. Stasys Šlepavičius
pašventino Švč. Marijos, Lurdo
Dievo Motinos statulėlę

Klebonas kun. Stasys Šlepavičius
su Gyvojo rožinio kalbėtojomis

Nemakščiai. Ketvirtus metus skaičiuojanti Vilniaus Dievo Gailestingumo šventovės maldos grupė išvyko į savo pirmąją misiją. Ši maldos grupė susibūrė skleisti ir melsti Dievo Gailestingumo bei pasitikėti juo. Troškimas skleisti Dievo Gailestingumą paskatino aplankyti tas Lietuvos vietoves, kuriose žmonės neturi galimybės klausytis „Marijos radijo“ laidų.

Pirmi susitikimai vyko Skirsnemunėje ir Jurbarke. Daug dalintasi patirtimi, kaip Dievo Gailestingumas keičia žmonių gyvenimus.

Paskui Nemakščių bažnyčioje po maldos grupės liudijimo visi žmonės buvo pakviesti kartu pasimelsti Dievo Gailestingumo Vainikėlį. Klebonas kun. Stasys Šlepavičius dėkojo ir paragino visus parapijiečius melstis už svečius. Ta intencija buvo iškilmingai pašventinta didžiulė žvakė. Kartu su visais dalyvavusiais šv. Mišiose žvakė buvo nunešta ir uždegta Lurde, kuris pastatytas ant senosios Nemakščių bažnyčios pamatų.

Antrasis sekmadienio susitikimas vyko pilnutėlėje Tauragės bažnyčioje. Džiugu buvo matyti, kaip žmones paliečia Gailestingumo žinia. Klebonas kun. Alvydas Bridikis atkreipė dėmesį, kad liudijimai kviečia atsigręžti ir pasitikėti Dievo Gailestingumu, o ne spręsti savo sunkumus pas žiniuonius, būrėjus ir į juos panašius.

Maldos grupė nuoširdžiai dėkoja už labai šiltą priėmimą visose aplankytose parapijose.

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija