2011 m. sausio 7 d.
Nr. 2
(1882)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai
2008 metai
2009 metai
2010 metai
2011 metai

Varėnoje – naujo socialinio būsto įkurtuvės

Rūta Averkienė

Naujakurius aplanko Kalėdų senelis

Gruodžio 22-ąją Varėnoje vyko iškilmingas socialinio būsto atidarymo renginys. Puikią kalėdinę dovaną – raktus 32 butų gyvenamajame name gavo asmenys ir šeimos, turintys teisę į socialinį būstą ir įrašyti į sąrašus socialiniam būstui gauti. Simbolinę juostelę perkirpo ir naujakurius pasveikino Varėnos rajono savivaldybės meras Vidas Mikalauskas, administracijos direktorius Algis Miškinis, Socialinės apsaugos ir darbo ministro patarėjas Juozas Šilanskas, namą stačiusios UAB „Varėnos statyba“ direktorius Vytas Valentukevičius, Savivaldybės tarybos narė Adelė Ilginienė.


Šventų Kalėdų dieną – ir gyva Prakartėlė, ir mugė

Vytautas Bagdonas

Jau antrus metus Svėdasuose
įrengiama gyvoji prakartėlė

Šventų Kalėdų rytmetį, nuoširdžiai pasimeldę Svėdasų šv. Arkangelo Mykolo parapijos bažnyčioje, pasidžiaugę kūdikėlio Jėzaus gimimu, parapijiečiai ir gimtinėn aplankyti artimųjų sugrįžę kraštiečiai grožėjosi Svėdasų šventovėje įrengtu Betliejumi ir Prakartėle, o paskui skubėjo į miestelio centrą prie šventiškai papuoštos eglės. Čia svėdasiškių ir jų svečių laukė gyva prakartėlė su Marija ir Juozapu, avimis ir avinėliais, tiktai ėdžiose gulėjo ne kūdikėlis, o lėlė. 


Meras aplankė globos namus

Rūta Averkienė

Varėnos rajono savivaldybės
meras Vidas Mikalauskas
ir Socialinės paramos skyriaus
vedėja Danutė Mazaliauskienė
su Varėnos globos namų gyventojais

Varėnos rajono savivaldybės meras Vidas Mikalauskas ir Socialinės paramos skyriaus vedėja Danutė Mazaliauskienė pasveikino Merkinės ir Varėnos globos namų gyventojus bei darbuotojus su šventėmis, su jais ir bendravo bei domėjosi šios įstaigos problemomis. Kiekvienam globos namų gyventojui rajono vadovas įteikė po kalėdinį saldainių krepšelį, o darbuotojams padėkojo už nuoširdų darbą.


Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija