2013 m. gruodžio 6 d.    
Nr. 44
(2068)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

MŪSŲ
RĖMĖJAS

Kurianti
Lietuva


ARCHYVAS

2013 metai


XXI Amžius


Kronika

Poetės kūrybos 20-mečiui

RIETAVAS. Savivaldybės Irenėjaus Oginskio viešojoje bibliotekoje skambėjo eilėraščiai ir dainos. Poezijos ir muzikos mylėtojai skubėjo į poetės Janinos Butnorienės autorinį koncertą – kūrybos vakarą „Meilė – akimirka, meilė – amžinybė“.

J. Butnorienės kūrybinis spektras labai įvairus: eilėraščiai, giesmės, vaikiškos, liaudiškos, tautiškos, estradinės dainos, prozos kūriniai. Šiemet autorė švenčia savo kūrybos dvidešimtmetį. Dvidešimt knygelių, autorinių dainų albumų išleidusi kūrėja yra literatų sambūrio „Aura“ vadovė, aktyviai dalyvauja įvairiuose literatų renginiuose ir šventėse. Rietave ji pristatė keturias naujausias savo knygeles: „Laukinis tango“, „Gyvenimas duotas“, „Žemaitiška ruoda, linksmoma i guodas“, „Norėk nesenti“. Viešnia ne tik skaitė savo eiles, bet ir drauge su Alfredu Eičinu dainavo jausmingas, romantiškas dainas.

Tą vakarą žiūrovai ne tik išgirdo linksmų žemaitiškų dainų ir eilėraščių, bet ir buvo apdovanoti prizais. Po koncerto viešnia bendravo su susirinkusiais rietaviškiais. Norintys galėjo įsigyti knygų, kasečių ir kompaktinių plokštelių su autorės autografais.

Rietavo savivaldybės informacija

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija