2014 m. gegužės 16 d.    
Nr. 20
(2091)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

MŪSŲ
RĖMĖJAS

Lietuvos
kultūros
galerija


XXI Amžius


Kronika

Įvertintos ilgakasės

Elektrėnų kultūros centro
scenoje – 6–9 metų ilgakasės

ELEKTRĖNAI. Kultūros centre jau dešimtą kartą vyko ilgakasių konkursas. Šiemet jame varžėsi dvylika mergaičių iš Elektrėnų, Varėnos, Kauno ir Vilniaus. Vyriausia dalyvė buvo 14 metų Inga Subačiūtė iš Kauno, jauniausia – trejų su puse elektrėniškė Urtė Izabelė Prūsaitė.

Ilgakasės apdovanotos ne tik už kasų ilgumą, buvo renkama storiausių kasų savininkė, fotogeniškiausia, kūrybiškiausiai prisistačiusi ir žiūrovų simpatiją pelniusi dalyvė.

Konkurso ilgakase tapo vilnietė Agata Trunovaitė, nugalėjusi 10–13 metų grupėje, kurios plaukų ilgis buvo 1,32 metro. Ilgesniais nei metro plaukais didžiavosi ir grupėje nuo 14 metų nugalėjusi kaunietė Inga Subačiūtė. Jauniausiųjų – 6–9 metų mergaičių – grupėje nugalėjo Geistautė Gudeliūnaitė iš Beižionių, kurios kasos buvo ne tik ilgiausios, bet ir storiausios.

Publikos simpatijas pelnė Skaistė Kulevičiūtė iš Elektrėnų. Fotogeniškiausia ilgakase pripažinta elektrėniškė Edita Misevičiūtė. Apdovanota buvo ir jauniausia konkurso dalyvė, spėjusi užsiauginti beveik pusmetrio ilgio plaukus.

Beje, pasveikinti į sceną konkurso dalyves užlipusi „Elektrėnų kronikos“ laikraščio bendradarbė Ineta Bricaitė irgi būtų galėjusi dalyvauti konkurse: jos plaukų ilgis – 90 centimetrų.

Daiva Červokienė

Inetos Bricaitės nuotrauka

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija