„XXI amžiaus“ priedas pagyvenusiems žmonėms, 2014 m. vasario 7 d., Nr. 1 (52)

PRIEDAI

žvilgsniai

pro vita

Horizontai

Sidabrinė gija

Kristus ir pasaulis

Atodangos

Abipus Nemuno

Kronika

Jaunimo ir senjorų šokių fiesta

JONIŠKIS. Pramogų centrą „Žilvinas“ užplūdo minia žiūrovų, norinčių pamatyti projekto „Šok su senjoru“ dalyvius. Šiemet ant šokių parketo žengė devynios konkursinės ir dvi nekonkursinės šokėjų poros iš Joniškio, Žagarės miestų, kitų rajono seniūnijų. Poros sukosi pagal valso, rumbos, čia čios, džaivo, tango, kantri muzikos ritmus. Šokėjus vertino kompetentinga komisija: televizijos šokių projektų dalyviai, tarptautinių šokių konkursų nugalėtojai, profesionalūs šokėjai Katerina Voropaj ir Vadimas Šuško, šokių studijos „Salida“ vadovas Justinas Jurkaitis. „Tai kažkas įspūdingo ir nerealaus“, – tą vakarą apie šokių projektą kalbėjo komisijos pirmininkė K. Voropaj.

Šokėjų poras projektui ruošė net 6 rajono choreografai: Vitoldas Krajinas, Vilma Černauskienė, Sigma Jonušienė, Sandra Paulavičienė, Daiva Katinienė ir Andrius Petkauskas, kuris buvo ir vienas renginio organizatorių.

Renginio organizatoriai – Joniškio rajono savivaldybės administracijos jaunimo reikalų koordinatorė Erika Šivickaitė ir choreografas, renginių vedėjas, Joniškio rajono jaunimo asociacijos „Jaunimo imperija“ prezidentas Andrius Petkauskas – renginio metu dėkojo visiems choreografams, kurie negailėdami savo laiko ir jėgų beveik pusmetį mokė šokti projekto dalyvius. „Choreografų indėlis šiame projekte yra neįkainojamas“, – kalbėjo renginio organizatoriai.

Komisijos sprendimu, pirmoji vieta atiteko Laurai Nechajutei ir Sigitui Staškui (vadovas – Vitoldas Krajinas), antroji – Stasei Tamulionei ir Deivydui Vištaičiui (vadovė – Vilma Černauskienė), o trečiąją vietą užėmė Ona Norkuvienė ir Mantvydas Labanauskas (vadovas – Andrius Petkauskas).

Poroms nugalėtojoms atiteko europarlamentarų Zigmanto Balčyčio, Leonido Donskio, Seimo nario Vitalijaus Gailiaus, jo padėjėjo Marcijono Urmono ir Joniškio rajono savivaldybės įsteigtos dovanos. Renginio metu pasirodė šiuolaikinio šokio klubo „Flamingas“ šokėjos, profesionalūs studijos „Ugnies valdovai“ fakyrai. Joniškio rajono savivaldybės meras Gediminas Čepulis pasveikino visus projekto dalyvius ir jiems linkėdamas sėkmės, pergalių ateityje, padovanojo didžiulį tortą.

Renginio metu apdovanota ir daugiausiai žiūrovų balsų pelniusi šokėjų pora. Simpatiškiausią porą buvo galima rinkti naujienų portale etaplius.lt. Ja tapo Stasė Tamulionė ir Deivydas Vištaitis. Jiems buvo įteikti kavinukės-kepyklėlės „Kavakuki“ pakvietimai apsilankyti kavinukėje.

Renginį vainikavo europarlamentaro Rolando Pakso dovanotas grupės „16 Hz“ koncertas.

Joniškio rajono savivaldybės informacija

 

Atgal | Pirmasis puslapis | XXI amžius | Redakcija