„XXI amžiaus“ priedas jaunimui, 2011 m. gegužės 13 d., Nr.5 (138)

PRIEDAI

Abipus Nemuno

Kristus ir pasaulis

žvilgsniai

pro vita

Sidabrinė gija

Horizontai

Atodangos

Sveikino  mamas

Mažieji centro lankytojai laukia mamų

„Mano angelo vardas žemėje neturi jokios reikšmės, nes aš kviesiu jį vardu: Mama“ – tokiu Dievo ir mažojo angelėlio (Juozuko) pokalbiu apie mamą buvo pradėtas Tauragės Švč. Trejybės parapijos vaiko dienos centro ,,Esi laukiamas“ renginys, skirtas Motinos dienai paminėti.

Parapijose namuose iškart po pamokų šurmuliuojantys vaikai nekantriai laukė, ruošėsi ir paskutinius akcentus dėliojo likus vos keletai valandėlių, kai į šventę turėjo susirinkti jų mamytės. Kas jei ne mamos, kasdien kylančios į meilės ir pasiaukojimo žygį, nusipelno pačių gražiausių žodžių. Tad tądien gražiausi, šilčiausi žodžiai skambėjo kiekvienai mamai asmeniškai.  O renginio vedėjų (Don Bosko kuopos ateitininkų – Lauros, Dominyko, Sigridos bei Gvido) gražiausi žodžiai, ištarti  brangiausiam žmogui – mamai, tarsi patvirtino, kad čia viskas tikra, nuoširdu ir neįkainojama. Mamų akys šypsojosi ir blizgėjo ašarų spindulėliais, o širdys plakė stipriau klausantis trumpo vaidinimo apie mamos meilės vertę. Tądien mamytėms skambėjo ne tik gražiausi vaikų žodžiai, bet ir dainos.

Džiaugiamės, kad tą popietę kartu su vaikais buvo ne tik jų mamytės, tėveliai, broliukai, sesutės, bet ir tie, kurie nėra abejingi mūsų mažiesiems. Jiems be galo reikalingas nuoširdus apkabinimas, padrąsinimas ir išklausymas. Ačiū, kad suteikėte jiems džiaugsmo, negailėjote plojimų, su ašaromis akyse išklausėte kiekvieną jų ištartą žodelį.

Tauragė

 

Atgal | Pirmasis puslapis | XXI amžius | Redakcija