Atnaujintas 2003 m. balandžio 25 d.
Nr.32
(1136)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

Pirmasis puslapis
Krikščionybė ir pasaulis
Laikas
Atmintis
Mums rašo
Sveikata
Nuomonės
Lietuva
Pasaulis


ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai

Dienraštis reikalingas

Skaitytoja „XXI amžiuje“ (Nr. 10) pritaria minčiai, jog reikalingas dešinysis dienraštis. Gaila, kad ji neteisingai suprato, kodėl profesorė O.Voverienė rašiusi, kad naujo dienraščio nereikia. Jo reikia, tik privalu jo siekti kitu keliu, o ne prašyti pinigų ir steigti kažkokį naują laikraštį. Pinigai, jeigu jų yra ir kas nors juos gali duoti, turi stiprinti esančius, tuos, kurie patikrinti ir visada išsilaikė dešinieji. O jeigu būtų steigiamas koks nors naujas dienraštis ir net nelabai dešiniesiems paprašius, tai ir būtų tik dar vienas „nepriklausomas“apsimetėlis, kokių jau matėme ne vieną.
„Lietuvos aidas“, žinoma, neatsigaus, nes daug kas iš jo vadovų turėtų keistis ir pasidaryti dešinieji. Taip nebus, nes stebuklai reti. „XXI amžius“ tegul tampa dienraščiu – bet tai priklauso ir nuo mūsų, ne tik nuo kažko, galinčio duoti pirminės paramos. Surastume kiekvienas dar po tris prenumeratorius, taip prenumeratą patrigubintume, ir būtų švarūs pinigai, kuriais remdamasis mūsų mėgstamas laikraštis galėtų dienraščiu pasidaryti.
Mes taip nedarome, todėl neturime dienraščio. Tad kantriai laukiame paskaityti mūsų mėgiamą laikraštį kas tris keturias dienas. Laukiame – sulaukiame, o kai kurias žinias išgirstame per radiją ir kitais keliais. Iš kitaip negalėjimo – ir taip gerai, tik reikia rinktis žinias pačias kultūringiausias ir kuo patikimesnes.

Gražina TRIMAKAITĖ
Marijampolė

© 2003 "XXI amžius"

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija