Atnaujintas 2004 rugsėjo 17 d.
Nr.70
(1273)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai

Rekolekcijos tikybos mokytojams

Kun. Vygintas Gudeliūnas
su Šilalės dekanato
tikybos mokytojais
aptaria tikybos
mokymo problemas

Jau daug metų Telšių vyskupijos Katechetikos centras, prieš prasidedant rugsėjui, gražioje Telšių Šv.Antano Paduviečio Katedroje organizuoja rekolekcijas šios vyskupijos tikybos mokytojams. Tai sielos apvalymas ir dvasinis pasistiprinimas pradedant naujus mokslo metus.

Ir šiemet, likus savaitei iki mokslo metų pradžios, Katechetikos centras, vadovaujamas kun. eduk. lic. Rimanto Gudlinkio ir šio centro metodininkės Margaritos Petrauskaitės, pakvietė tikybos mokytojus į jiems organizuotas rekolekcijas.


Mokslo metus pradedant

Jonavos dekanato
katechetai su dekanu
kun. Sigitu Bitkausku

Rugpjūčio 24 dieną Jonavos dekanato tikybos mokytojai susirinko į konferenciją, skirtą naujiesiems mokslo metams. Šv. Mišias aukojo dekanas klebonas kun. Sigitas Bitkauskas. Visi meldėsi už mirusius ir gyvus mokytojus, prašė jiems Dievo palaimos.


Dvasingumo link

Kun. Antanas Saulaitis,
SJ, (dešinėje) laimina
seminaro dalyvius

Prieš pradėdami mokslo metus Telšių Vincento Borisevičiaus katalikiškosios gimnazijos mokytojai ir kiti darbuotojai dalyvavo dviejų dienų seminare „Dvasingumo link“. Iš Vilniaus buvo atvykęs lektorius kun. Antanas Saulaitis, SJ, kuris susirinkusiesiems spinduliavo giedrą nuotaiką, pasitikėjimą, išmintį, širdies šilumą, dvasios ramybę, tvirtumą…

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija