Atnaujintas 2004 gruodžio 3 d.
Nr.91
(1294)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai

Lankėmės Balbieriškyje

Julijanavos mokiniai
prie Balbieriškio bažnyčios.
Dešinėje – klebonas
kan. Robertas Bruzga

Lapkričio 14 dieną Kauno Julijanavos vidurinės mokyklos 4a ir 4c klasių mokiniai ir mokytojos Ona Jurgelaitienė bei Virginija Sakalauskienė lankėsi Balbieriškio bažnyčioje. Kartu su mokiniais vyko ir Divizijos generolo Stasio Raštikio puskarininkių mokyklos kapelionas kun. Saulius Kasmauskas bei kariai ir jų būrio vadas vyr. leitenantas Raimondas Klevinskis.

Mokiniai ir kariai dalyvavo šv. Mišiose. Jų metu giedojo giesmeles. Mokiniams vadovavo tikybos mokytoja V.Zalizovskaja. Šv. Mišių pabaigoje Kauno Šv. Elzbietos seserų kongregacijos vienuolė s.Honorata bendruomenei papasakojo apie savo vienuolyno veiklą ir kiekvienam parapijiečiui įteikė po lankstinuką apie vienuolyną bei pradžiugino dalydama bandeles. Po šv. Mišių mokiniai susitiko ir bendravo su parapijos klebonu kan. Robertu Bruzga. Jis kiekvienam svečiui padovanojo lankstinuką apie Vilkaviškio vyskupiją ir pakvietė apsilankyti Balbieriškio pagrindinėje mokykloje. Ten mokyklos direktorius Stasys Valančius papasakojo apie mokyklą, parodė jos aplinką.

Kan. R.Bruzga svečius palydėjo iki Nemuno upės vingio apžiūros aikštelės ir Prienų krašto muziejaus. Muziejaus darbuotojos papasakojo apie eksponatus.

Julijanavos pradinių klasių mokytojos

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija