Atnaujintas 2007 vasario 21 d.
Nr.14
(1511)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai

Netikrų pranašų laikai, arba Kaip nulipdyti išgelbėtoją

Mindaugas GRIŠKEVIČIUS

Artėjant savivaldos rinkimams, masinės informacijos priemonėse vis dažniau šmėkšteli vieno ar kito visuomenei žinomesnio politiko įvaizdžio detalės. Štai misteris „Suvirintojas“, turintis rimtų problemų su Lietuvos teisėsauga, pasirūpinti savo įvaizdžiu publikos akyse nepamiršta: neseniai spaudoje pasirodė žinia apie jo ir Lietuvos popžvaigždės įrašytas dainas Rusijos sostinėje. Vilniaus meras Artūras Zuokas reguliariai atnaujina asmeninę interneto svetainę: virtualus bendravimas su žmonėmis tapo neatsiejama jo įvaizdžio strategija.


Savivaldybių rinkimams artėjant

Andrius TEIŠERSKIS

Vasario 25-ąją – nauji Savivaldybių rinkimai. Kokių permainų jie atneš, ar papūs nauji vėjai Lietuvos politiniame gyvenime? Skeptikai tikriausiai pasakys, kad niekas nepasikeis ir viskas liks, kaip buvę. O kiti, nors ne kartą buvo nuvilti, eis, balsuos, pareikš savo, kaip piliečių, valią ir tikėsis, kad šį sykį viskas bus kitaip.


Savivalė Kauno savivaldybės Taryboje

Artėjant savivaldybės Tarybos rinkimams, išryškėja vis daugiau dabartinės valdžios didesnių ar mažesnių aferų eikvojant miesto biudžeto lėšas. Tik per tris pastaruosius mėnesius naujasis savivaldybės administracijos direktorius A.Keserauskas sugebėjo atskleisti anksčiau sudarytus nesąžiningus sandėrius, pagal kuriuos daugiau kaip 20 mln. litų būtų iššvaistyta, o keli milijonai litų jau išeikvota Fredos privačių namų aplinkai sutvarkyti iš miestui skirtų gatvėms remontuoti lėšų.

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija