Atnaujintas 2007 kovo 2 d.
Nr.17
(1514)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai

Kas apgins nekaltą

Sunku surasti žodžius, kuriais apgintum nekaltą žmogų ir sudrausmintum tuos, kurie be sąžinės graužimo purvais drabsto tą, kurį turime visi gerbti ir mylėti.


Kas trukdo gyvuoti katalikiškai spaudai?

Uolius savaitraščio moksleiviams „Kregždutė“ prenumeratorius ir jos skaitytojus vos ne kiekvieną trečiadienį pasiekia liūdna žinia – nuo liepos 1 dienos nutraukiama „Kregždutės“ leidyba. Ar ne toks pat likimas gali ištikti ir krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštį „XXI amžius“?


Padėkime „Kregždutei“

Nuėjusi į paštą pratęsti savo vaikaitėms katalikiško laikraštėlio „Kregždutė“ prenumeratos, išgirdau labai nemalonią žinią: laikraštėlis eis tik iki liepos mėnesio. Pasirodo, jis bankrutuoja! Ši žinia mane tiesiog pribloškė. Juk tai vienintelis vaikams skirtas katalikiškas laikraštėlis. Vaikai jo labai laukia. Laikraštėlis iš tikrųjų labai įdomus: jame randi daug gražių pasakų, legendų, mįslių, kryžiažodžių, rašoma tautiniais ir religiniais klausimais. Mažose vaikų širdelėse jis pasėja gražius gėrio daigus.


Įspūdinga jaunimo kelionė

Zagrebe giedojome lietuviškas
kalėdines giesmes

Mes, Subačiaus gimnazijos vienuolikos žmonių grupelė, su tikybos mokytoja metodininke Genovaite Irena Balčiūniene gruodžio 28-sausio 1 dienomis dalyvavome 29-ame Europos jaunimo susitikime Kroatijos sostinėje Zagrebe. Susitikimą organizavo Taizé broliai iš Prancūzijos. Išvykstant mus palaimino parapijos klebonas kun. Algis Butė, už mus meldėsi artimieji ir parapijos tikintieji.

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija