Atnaujintas 2007 gegužės 18 d.
Nr.38
(1535)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai

Apginkime krikščioniškos šeimos tradicijas

Lietuvos Respublikos Prezidentui Valdui Adamkui, Lietuvos Respublikos Seimo Pirmininkui Viktorui Muntianui, Lietuvos Respublikos Ministrui Pirmininkui Gediminui Kirkilui, Lietuvos miestų ir rajonų merams

Viešas kreipimasis dėl renginių, prieštaraujančių šeimos tradicijoms Lietuvoje, stabdymo

Pirmą kartą Lietuvoje gegužės 17-26 dienomis Lietuvos gėjų lyga organizuoja viešąją akciją „Vaivorykštės dienos 2007“, kurios kulminacija – „Mes už visas gyvenimo spalvas“. Vilniaus centre gegužės 25 dieną bus išskleista ilgiausia ir didžiausia Lietuvoje, trisdešimties metrų vaivorykštės vėliava – homoseksualų simbolis.


Dėl homoseksualių grupių, gyvenimo būdų bei stilių propagandos ir reklamos, kuri platinama su lygių galimybių sklaidos priedanga

LR Seimo Pirmininkui Viktorui Muntianui, LR Ministrui Pirmininkui Gediminui Kirkilui,

LR socialinės apsaugos ir darbo ministrei Vilijai Blinkevičiūtei,

LR Lygių galimybių kontrolieriaus tarnybos kontrolierei Aušrinei Burneikienei,

Vilniaus merui Juozui Imbrasui

Šiuo laišku mes, Vilniaus miesto akademinis jaunimas, norime atkreipti Jūsų dėmesį į mums iškilusius neaiškumus ir nesusipratimus dėl tam tikrų grupių, gyvenimo būdų bei stilių propagandos bei reklamos, kuri platinama su lygių galimybių įgyvendinimo priedanga, už valstybės pinigus, pažeidžiant kitokią gyvenseną pasirinkusių žmonių – daugumos – teisėtus lūkesčius dėl saugios ir jaukios socialinės bei kultūrinės aplinkos. Mes nekritikuojame, nesmerkiame ir neužgauname gegužės 25 dienos viešos akcijos „Mes už visas gyvenimo spalvas“ dalyvių, bet siekiame sužinoti atsakymus į mums iškilusius neaiškumus.


Pasipriešink homoseksualizmo diktatui!

Paskelbta, kad gegužės 16–26 dienomis šalies sostinėje organizuojami „Vaivorykštės dienų“ renginiai. Pagrindinis viešas susibūrimas numatytas gegužės 25 dieną, penktadienį, 12.00–16.00 val. Savivaldybės aikštėje prie Gedimino prospekto. Tai gėjų ideologijos skleidimo akcija, kuriai turime pasipriešinti!

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija