Atnaujintas 2007 gruodžio 5 d.
Nr.90
(1587)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai
2007 metai

Politiniai ir privatūs žaidimai

Jau beveik mėnesį besitęsiantis „trigalvio slibino“ – taip buvo pavadintas nacionalinis investuotojas naujajai atominei elektrinei – skandalas dar neartėja į pabaigą. Pagrindiniai jo vykdytojai – vadinamieji socialdemokratai ir jų sukurta mažumos Vyriausybė, vadovaujama Gedimino Kirkilo, nepasinaudojo savo bičiulio Vytenio Andriukaičio gelbėjimosi ratu. Gal ir gerai: didėjanti infliacija ir kainų šuolis atvers akis Lietuvos piliečiams ir jie rinkimuose nuvers nuo koto nomenklatūrininkų valdžią.


Nacionaliniuose maldos pusryčiuose – apie tikėjimą ir politiką

Kardinolas Audrys Juozas Bačkis,
Europos Parlamento narys Vytautas
Landsbergis ir prezidentas Valdas
Adamkus dalyvavo septintuosiuose
Nacionaliniuose maldos pusryčiuose

Lietuvos prezidentas Valdas Adamkus per sekmadienį surengtus tradicinius Nacionalinius maldos pusryčius kalbėjo apie tikėjimą ir politiką. Šalies vadovas ragino politikus, verslininkus ir visus šalies gyventojus nebijoti priimti netradicinius sprendimus ir kurti platesnę Lietuvos ateities viziją.

„Tikras politikas privalo ne tik turėti ryškią savo veiklos ir įsipareigojimo žmonėms bei valstybei viziją. Mūsų visų pareiga yra žengti drąsiai, vadovaujantis savo sąžine ir tikėjimu, drąsinti kolegas ir oponentus nesibaiminti ryžtingų reformų ir pertvarkų.

 
Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija