„XXI amžiaus“ priedas apie gyvybės apsaugą Nr.9 (58)

2005-iųjų rugsėjo 23 d.


PRIEDAI

Abipus Nemuno

Kristus ir pasaulis

žvilgsniai

pro vita

Sidabrinė gija

Horizontai

Atodangos


 

Į pagalbą mokytojams

Didžiųjų miestų laikraščiai pranešė apie bakchanalinę mokslo metų pradžią. Mokinių girtavimo mastai pradeda stebinti net visko mačiusius policijos pareigūnus. Ką daryti? Negi sėdėsime sudėję rankas?

Pasinaudojant iš užsienio gauta garso ir vaizdo medžiaga, yra parengta labai efektyvi, nenuobodi paskaita mokiniams apie alkoholio, rūkymo, narkotikų, palaidumo pasekmes ir žalą. Paskaitoje rodomos skaidrės, todėl salė turi būti užtemdoma. Jei yra mikrofonas, paskaitą galima skaityti keliems šimtams mokinių.

Lektorius kun. Robertas Gedvydas Skrinskas šią paskaitą skaito Lietuvos mokyklose jau 15 metų ir ji nepraranda savo populiarumo. Mokinių apklausose ši paskaita užima vieną pirmųjų vietų tarp visų kada nors mokyklose girdėtų paskaitų. Lektorius gali atvykti į bet kurią Lietuvos mokyklą. Bet jei mokykla yra toliau nuo Kauno, prašoma kooperuotis kelioms mokykloms. Užsakymai priimami tel.: (8-37)554247 arba el. paštu provita@pub.vdu.lt. Atsiliepimų apie paskaitą rasite: http://www3.vdu.lt/life/pv/pask.htm.

Kun. Robertas Skrinskas

 

Atgal | Pirmasis puslapis | XXI amžius | Redakcija