Atnaujintas 2004 birželio 11 d.
Nr.44
(1247)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai

Mes už V.Adamkų ir Tėvynės sąjungą

Kreipimasis į Lietuvos moteris, motinas ir visus tautiečius

Lietuva, suskaldyta, sukiršinta, supjudyta, sutrikdyta, apimta didžiulio nerimo, ir toliau eina nelengvu savo likimo keliu.

Kovo 11-osios Aktas išvadavo mus iš okupacijos, paskelbė mūsų valstybės nepriklausomybę. Sausio 13-osios tragedijos aukos krauju pasirašė po tuo Aktu. Integracija į euroatlantines struktūras sugrąžino mūsų tėvynę į Europą, į lygiateisių jos valstybių šeimą po ilgos, kelis dešimtmečius trukusios mūsų valstybės nebūties. Konstitucinio Teismo istoriniai sprendimai paklojo teisingumo pamatus mūsų valstybės dvasiniam atgimimui.

Tai pirmosios mūsų valstybės pavasario gėlės, kurias būtina saugoti nuo šalnų, grasinančių mums iš Rytų ir iš mūsų pačių tėvynės, reikia jas apginti, apglėbti širdimi ir išmintimi.

Todėl kviečiame visas moteris, motinas, močiutes ir visus tautiečius artėjančiuose rinkimuose balsuoti už tautos likimą ginantį ir lietuvybės idėją puoselėjantį kandidatą į Prezidento postą Valdą Adamkų, mūsų išlikimo globaliame pasaulyje garantą. Taip pat kviečiame balsuoti rinkimuose į Europos Parlamentą už Tėvynės sąjungos sąrašą, jame reitinguojant žmones pagal jų nuveiktus darbus, siekiant ir įgyvendinant Lietuvos nepriklausomybę, stiprinant valstybingumą.

Kviečiame jus būti išmintingus ir prisiimti atsakomybę už mūsų tėvynės likimą ir tautos gerovę. Tebūnie jums tėvynė kaip dienos šviesa akims, kaip duonos plutelė alkanam, kaip indas vandens ištroškusioms lūpoms.

Lietuvos moterų lygos taryba:
Elvyra Žebertavičiūtė, Rimantė Balsienė, Ona Voverienė, Aldona Vederaitė, Ona Kuorienė, Marytė Skupienė, Joana Jakienė, Aldona Pavasarienė, Elvyra Teresija Petrokienė, Lidija Veličkaitė

 

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija