„XXI amžiaus“ priedas apie gyvybės apsaugą Nr.9 (94)

2008 m. rugsėjo 19 d.


PRIEDAI

Abipus Nemuno

Kristus ir pasaulis

žvilgsniai

pro vita

Sidabrinė gija

Horizontai

Atodangos


 

Kai Dievas nori nubausti...

Sesuo Nijolė Sadūnaitė

Knygos viršelis

Kai Dievas nori nubausti, tai atima protą. Ypač gerai tas matyti rinkimų metu.

Šiuo metu visos partijos ruošiasi rinkimams, todėl aktyviai deklaruoja savo būsimus gerus darbus, kuriuos atliks, jei  bus išrinktos. Tokių darbų sąraše turėtų būti ir tautos, jos dorovės gynimo darbai. Rinkėjai turėtų žinoti, ar ta partija gins lietuvio teises, ar imigrantų, tolerantų ar homoseksualų? Ar ta partija, patekusi į Seimą, eliminuos iš ES importinius įstatymus ir homoseksualų organizacijas, ar paliks jas ir toliau, kaip Trojos arklius?

Taigi, šiuo metu jau patys rinkėjai gali labai aktyviai įgyvendinti savo konstitucinę teisę pasipriešinti bet kam, kas primesta ir kėsinasi į tautai naudingą santvarką. Jau savo klausimais susitikimuose su kandidatais išsiaiškinti:

 ² ar jis už tradicinę šeimą – tautos gyvybės nešėją, ar už gėjų porą?

² ar jis už tautinį paveldą, papročius ir dorą, ar už sekso revoliuciją?

² ar jis už lietuvišką valstybę, ar už atvirą visiems perėjūnams kiemą?

² ar jis už lygias teises visiems, ar už privilegijas mažumoms?

² ar jis už viešumą – demokratijos pagrindą, ar už tvirkinimą prisidengiant įvairiais importiniais įstatymais?

Ar svarbūs šie klausimai tautai, rodo šiandieninės Lietuvos būklės analizė. Antai, šiandien iš motinos atiminėjama duktė, kad būtų atiduota vokiečiui tėvui, o mūsų teisėsauga vaizduoja bejėgę! Tai kur tos vaikų teises ginančios institucijos ir valstybės palaikymas, kai visiems aišku, kad kūdikiui geriau pas motiną nei tėvą.

Netgi Strasbūre homoseksualė laimi bylą prieš Lietuvą, išsireikalaudama kompensacijos už lyties pakeitimo operaciją! Ir atrodo, kad ES teismų sprendimai aukščiau nei mūsų valstybės Konstitucija, ginanti dorovę, netgi apribojanti piliečių teises ir laisves jos labui. Ir nė viena Lietuvos partija ar visuomeninė organizacija nesureagavo.

„Gėjų manifeste“ yra nuostata, kad padorūs „..bus teisiami homoseksualų (nedorėlių) teismuose ir dings iš visuomenės akiračio.“ Ir, atrodo, procesas prasidėjo – Europoje jau seniau, o pas mus nuo šiandien!

„Tolerantiškojo jaunimo asociacijos“ (TJA) pareiškimas prokuratūrai dėl „Sodomos ir Gomoros“ leidinio diskriminacinio ar kurstytojiško pobūdžio – ne pirmas atvejis, kai bandoma uždrausti viešumą, t. y. sunaikinti demokratijos kertinį principą. Visi gerai atsimename, kaip buvo puolamas V. Tomkus už straipsnių ciklą apie žydų ir gėjų problemas. Klausimas buvo nusiritęs netgi iki Briuselio. Ir nė viena iš 40 politinių partijų ar šiaip visuomeninių organizacijų jo neužstojo. Su siaubu visuomenė sekė Aklųjų ir silpnaregių mūšį su homoseksualais dėl patalpų. Bet niekas jų nepalaikė ir negynė – netgi „tolerantai“ ramiai žiūrėjo, kaip viena „mažuma“ skriaudžia kitą „mažumą“. Ir niekas net geru žodžiu nepalaikė, nors pilna visokių institucijų netgi gaunančių algas už tokį darbą.

Mes, Lietuvos piliečiai, nieko nepadarėme, kad apgintume Lietuvos valstybės nepriklausomybę ir konstitucinę santvarką, jei bet kokia importinė ES institucija ar įstatymas tapo viršesnis už lietuviškus ir suvaržė bei apribojo tautos galias! Mes ir toliau nieko nedarome, nors Konstitucijos 3 straipsnis mums suteikė teisę priešintis bet kam, kas prievarta kėsinasi į mūsų valstybinę santvarką, įtvirtintą pagrindiniame įstatyme?

Mes nepasipriešinome tiek organizuotai „sekso revoliucijos“ propagandai, tiek „moksliniams“ tyrimams, tiek teisės pakeitimų importui iš ES. Tai yra akivaizdus dalykas, o slapti išvis visuomenei yra neužčiuopiami. Kaip antai, homoseksualų ar „tolerantų“ infiltracija į tautines organizacijas ir jų ardomoji veikla (panaši į KGB „stukačių“), lobistinių struktūrų spaudimas, finansuojamas milijoninėmis sumomis ir t. t. Pastarųjų veikla turėtų būti STT ir Saugumo reikalas, bet KGB „rezervistų“ skandalas ir šią viltį nubraukė.

Belieka tai, ką mes matome ir galime dar atitaisyti, – žiniasklaida. Turime visokius specialius tam darbui kontrolierius, gaunančius atlyginimus, tačiau rezultatų nėra! Todėl laisvai dirba specializuotos „Sekso reikmenų“ parduotuvės, kuriose bet kas gali nusipirkti apie 200 įvairių sadomazochizmą propaguojančių žurnalų ar vaizdajuosčių bei specialių įrankių! Argi tai ne mūsų visų – rinkėjų – reikalas, pasinaudojant LR Konstitucijos 25 ir 26 straipsniuose įtvirtintu dorovės prioritetu, leidžiančiu apriboti netgi žmogaus teises ir laisves, uždaryti visas panašaus pobūdžio parduotuves? Argi ne tautinių organizacijų bei partijų reikalas kontroliuoti TV, kino bei teatrų repertuarą, kad jame nebūtų  sekso revoliucijos propagandos?

Gerą pavyzdį jau kelintą kartą parodo Pensininkų partijos Vilniaus skyrius, pateikęs prokuratūrai kelis pareiškimus dėl Lietuvos mažumų (lenkų ir homoseksualų) pažeidinėjamos Lietuvos Konstitucijos bei dėl galimo neteisėto dalyvavimo rinkimuose patikros: dėl gėjų klubo „Neo Men‘s Factory“ tvirkinamos veiklos, pažeidžiant LR Konstitucijoje 25, 26 str. įtvirtintą dorovės prioritetą; dėl tvirkinamos literatūros, videojuostų ir įrankių pardavinėjimo „sekso parduotuvėse“, nesuderinamumo su LR Konstitucijos 25, 26 ir 29 straipsniais; dėl teisės pakeitimų, importuotų iš ES, nesuderinamumo su LR Konstitucijos 25, 26 ir 29 straipsnių nuostatomis; dėl institucijų, ginančių gėjų interesus, prisidengus „lygių galimybių“ ar „mažumų“ įstatymu, veiklos analizės; dėl Lietuvos lenkų rinkimų akcijos (LLRA) antikonstitucinės veiklos, karišku paradu pagerbiant lietuvių genocidą vykdžiusios Armijos krajovos „žygius“ bei  agituojant už lenkus balsuoti.

Dėl LR Konstitucijos pažeidinėjimų susirūpinę ir signatarai. Jie, susitelkę į klubą, turi pakankamai tiek politinių jėgų, tiek pilietinės pareigos, tiek teisininkų pajėgų, kurios galėtų objektyviai išanalizuoti ir atlikti ekspertizę bei pateikti priemonių planą. Juo labiau kad pirmieji žingsniai jau žengti ir pirmieji žodžiai pasakyti. Ir ne bet kur, o penkių valstybių (Estijos, Latvijos, Baltarusijos, Ukrainos ir Lietuvos) signatarų konferencijoje!

Pasipriešinti vadinamiesiems „moksliniams“ homoseksualizmą remiantiems tyrimams, konferencijoms ir panašiems renginiams turėjo Lietuvos mokslų akademija. Tačiau tai, kad jos bibliotekos patalpose buvo priglausti gėjai, rodo beviltišką tautos gynybos padėtį šioje institucijoje. Dar yra Lietuvoje katalikiškoji akademija, tačiau ir ji nepraleido progos patylėti.

Pati prasčiausia teisės pakeitimų, importuotų iš ES, sritis. Prisidengiant „lygių galimybių“ ar „mažumų“ interesų gynimu, šie įstatymai praktiškai atveria plačius kelius paleistuvystei plisti! Ir tai pažeidžiant LR Konstitucines nuostatas, įtvirtinančias dorovės prioritetą ir draudžiančias bet kokias privilegijas lyties, rasės, tautybės, kalbos, kilmės, socialinės padėties, tikėjimo, įsitikinimų ar pažiūrų pagrindu.

Kadangi svarstomi „importuotieji iš ES“ įstatymai turėjo būti tirti tiek Teisingumo ministerijoje, tiek ir kitose teisėsaugos ir teisėtvarkos institucijose, tačiau ten niekam neužkliuvo ir Seime buvo priimti, galime spėti, kad lobistinių grupių padirbėta buvo sėkmingai! Ir Konstitucinio Teismo nebuvo sureaguota į tų įstatymų nesuderinamumą su LR Konstitucija.

Už tai sureagavo Lietuvos piliečiai! Pradedant Sąjūdžiu, Lietuvos Laisvės Kovotojų Sąjunga, „Vilnijos“ draugija, Piliečių sąšauka „Už dorą ir tautą“, Šeimos gynimo centru bei Pensininkų partija – visi stojo ginti Lietuvos konstitucinę santvarką nuo valstybėje gyvenančių mažumų antikonstitucinių veiksmų. Buvo kreiptasi su pareiškimais dėl LLRA bei „tolerantų“ patraukimo į baudžiamąją atsakomybę tiek į Vyriausybę, Generalinį prokurorą, tiek į Vyriausiąją rinkimų komisiją dėl LLRA bei jos vadovo V. Tomaševskio eliminavimo iš rinkimų kampanijos. Tačiau visos šios organizacijos neįvykdė savo pareigų dėl valstybinio nusikaltimo tyrimo ir atsakydamos akivaizdžiai išsisukinėjo.

Ir tai rinkimų agitacijos metu, kai valdančioji koalicija žada rinkėjams ir teisingumą, ir teisybę, ir gerovę, ir ramybę... O tuo tarpu akivaizdžiai ignoruoja valstybinių nusikaltimų tyrimą, bet toliau (jau pusmetis!) vaikosi „skinus“ už eitynes Kovo 11-ąją, už skandavimą „Lietuva – lietuviams“, o lietuvių genocido vykdytoją Armiją krajovą ignoruoja!

Tai ar balsuos tauta už tokią partiją, kuri nebaudžia Armijos krajovos šlovintojų? Ar balsuos tauta už Kirkilo komandą, kai pats premjeras kalba apie vaivorykštinę vyriausybę? Tuo tarpu vaivorykštinė vėliava – tai gėjų simbolis! Ar balsuos tauta už tokias partijas, kurios leido įsigalėti ES įstatymams, paminantiems mūsų konstitucines vertybes – dorą ir šeimą – bei jau drįstantiems skųsti prokuratūrai tuos, kurie gina šias konstitucines vertybes?

Priminsime, kad ir Popiežius, minint Švč. Marijos apsireiškimo Lurde 150-ąsias metines, pažymėjo doros ir šeimos vaidmenį valstybingumo stiprinime. O mes – ką? Ar ne krikščionys?

Manau, kad tauta nebalsuos už „žydrųjų albinų“ vyriausybės kūrėjus ir sekso revoliucijos tolerantus. Nebalsuos nei už Armijos krajovos draugus, nebalsuos už „Leo“ aferos autorius, nuskurdinusius tautą tiek duonos kasdieninės pabranginimu, tiek nepagrįstu šilumos kainų  užkėlimu. Ir nepadės akivaizdžiai fiktyvi „vaikų pamaitinimo“ akcija, kai tam maistui pagaminti nenupirkta nei puodų, nei lėkščių, nei šaukštų. Už tai ši akcija dar kartą primins V. Blinkevičiūtės „nušvilptus“ 24 milijonus iš klipatėlių ir labai dosniai atiduotus pasileidėliams 14 milijonų, skirtų iš ES. Akivaizdu, kad ir „vaikų pamaitinimo“ sąskaita bus „sutaupyta“ kokie 50 milijonų, kaip kad buvo pernai, apie ką prasitarė per TV ir pati ministrė. Kaip į tą „taupymą“ sureagavo vaikų skrandžiai – pasakys jų tėveliai, nebalsuodami už kirkilų-blinkevičiūčių sąrašus.

Net ir gamta prisidėjo prie rinkimų agitacijos machinacijų paviešinimo – atšalo. Visi įsijungė elektrinius šildytuvus ir per rinkimus turės progos išsiaiškinti būsimo šildymo sezono „ragus ir nagus“. Ta atominė elektrinė dar dirba, ir branduolinis kuras nepabrango, taigi galėtume pigiai apsišildyti. Bet... pigiai – po 4 centus – mes pardavinėjame Kaliningrado karinei bazei ir Lukašenkai, o nuo savų piliečių plėšiame po 33 centus! Taigi, ir šilumos kainos užkeltos savų monopolistų, ir tik jų kišenes mes turtiname, o ant Rusijos visas „šiškas“ krauname...

Atskirs tauta senus aferistus, naujus artistus ir persikrikštijusius komunistus su rezervistais...

Po rudeninių rinkimų, jei tauta išsirinks tokį Seimą, kuris dirbs Lietuvos piliečių labui, tai pastarasis suformuos vyriausybę be „žydrųjų albinų“, iškuops iš visų instancijų amoralų purvą, eliminuos importuotus įstatymus ir priims „Nacionalinę lietuvių pasaulėžiūros ir tikėjimo dvasingumo, istorijos, kultūros gynimo 2009-2012 programą“, kurios paskirtis bus Lietuvos valstybės išsaugojimas ir piliečių teisių (teisinė, socialinė bei ekonominė) apsauga, importinių įstatymų išeliminavimas ir lietuviškas šeimos ugdymas bei parama, lietuviškų papročių ir doros prioritetas prieš globalinį pasilinksminimo verslą.

Šiandien tik nuo rinkėjų priklauso, ar turėsime Lietuvos valstybę kaip aukščiausią tautinės bendruomenės organizaciją, ar tik globalistinės struktūros beteisę dalį. Ar turėsime lietuvišką šeimą – tautos gyvybės versmę, ar genetinių laboratorijų produkciją, auklėjamą gėjų. Ar lietuviais gimę ir liksime lietuviais, ar liksime paklusniais gėjų tarnais tolerantais.

 

 

Atgal | Pirmasis puslapis | XXI amžius | Redakcija