„XXI amžiaus“ priedas jaunimui, 2010 m. rugsėjo 10 d., Nr.9 (130)

PRIEDAI

Abipus Nemuno

Kristus ir pasaulis

žvilgsniai

pro vita

Sidabrinė gija

Horizontai

Atodangos

Marijonų gimnazija pradėjo mokslo metus

Marijonų gimnazijos direktorius
kun. Vytautas Brilius MIC
pradeda mokslo metų atidarymo šventę

Rugsėjo 1-osios šventė Marijonų gimnazijoje prasidėjo šv. Mišiomis Šv. arkangelo Mykolo mažojoje bazilikoje, kurias aukojo  gimnazijos direktorius kun. dr. Vytautas Brilius MIC ir gimnazijos kapelionas kun. Petras Wojtonis MIC.

Po šv. Mišių gimnazijos kiemelyje Tautiška giesmė ir gimnazijos himnas atvėrė naujųjų mokslo metų pradžią. Po jų gimnazijos direktorius kun. V. Brilius pasveikino gimnazijos bendruomenę su mokslo metų pradžia ir pristatė atvykusius svečius.   

Seimo narys Arvydas Vidžiūnas sveikino gimnazistus, linkėjo stiprybės, susikaupimo, Dievo malonės,  priminė garbingą ir unikalią Marijonų gimnazijos istoriją ir linkėjo bendruomenei ir toliau taip šauniai tęsti krikščioniškąsias tradicijas. Gimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Roma Raškevičienė linkėjo darnumo ir tolerancijos, optimizmo ir kantrybės, perskaitė direktoriaus įsakymą ir apdovanojo geriausius moksleivius padėkos ir pagyrimo raštais, džiaugėsi gerais abiturientų egzaminų rezultatais. Buvo įteikti Marijampolės savivaldybės padėkos raštai lietuvių kalbos mokytojai Levitai Kiverienei ir matematikos mokytojai Audronei Gudauskienei už aukštus pasiekimus ruošiant mokinius 2010 metų valstybiniams brandos egzaminams.

Šventę  organizavo mokytojos Birutė Stankienė, Eglė Tiškienė,  Jolita Burdulytė,  Daiva Miliauskienė ir Kristina Plūkaitė.

Marijonų gimnazijos inf.
Marijampolė
Levitos Kiverienės  nuotrauka

 

Atgal | Pirmasis puslapis | XXI amžius | Redakcija