„XXI amžiaus“ priedas jaunimui, 2014 m. gegužės 16 d., Nr.5 (174)

PRIEDAI

žvilgsniai

pro vita

Horizontai

Sidabrinė gija

Kristus ir pasaulis

Atodangos

Abipus Nemuno

Jaunieji giedorėliai sveikino mamas

Dainorėliai gieda Baisogalos
Švč. Trejybės bažnyčioje

Baisogalos mokyklos-darželio auklėtiniai kiekvienais metais sveikina savo mamas, skiria joms pačius gražiausius ir nuoširdžiausius žodžius, savo rankų darbo dovanėles, kurias rengia iš anksto. Jie kartu su savo mokytojomis rengia šventines pamokas mamoms.

Šiais metais mamos džiaugėsi dar viena gražia dovana. Motinos dieną Baisogalos Švč. Trejybės bažnyčioje šv. Mišiose giedojo jaunieji mokyklos dainorėliai, vadovaujami muzikos mokytojos A. Kilienės. Vaikų giesmėmis žavėjosi ne tik mamos, bet ir visi susirinkusieji į bažnyčią. Pilnutėlėje bažnyčioje, klausantis vaikų giesmelių, ne vienam nuriedėjo džiugi ašara.

Vaikų giesmės – bendras klebono kun. Tomo Janavičiaus, muzikos mokytojos ir mokinių darbas.

Tai nebuvo jaunųjų giedorėlių debiutas. Pirmą kartą jie giedojo mokyklos-darželio 55 metų sukakčiai aukotose šv. Mišiose. Klebonas kartu su parapijiečiais tikisi, kad vaikų atliekamos giesmės bažnyčioje skambės dar ne kartą.

Didžiuojamės, kad įvairiapusė mokyklos-darželio intelektualinė, sportinė, meninė veikla duoda gražių darbo vaisių, kurie džiugina ne tik mokyklos bendruomenę, bet ir aplinkinius.

Vita Poškienė, direktorė

Radviliškio rajonas

 

Atgal | Pirmasis puslapis | XXI amžius | Redakcija