Atnaujintas 2006 kovo 17 d.
Nr.21
(1421)

Krikščioniškos minties, kultūros ir visuomenės laikraštis

RUBRIKOS

ARCHYVAI

2001 metai
2002 metai
2003 metai
2004 metai
2005 metai
2006 metai

Baigėme „Atgaivink“ programą

Visos didžios kelionės prasideda nuo pirmojo žingsnelio. Jis nebūtinai turi būti sieksnio ilgio. Dievo balsą galbūt netiesiogiai išgirsime iš dangaus aukštybių ar liepsnojančio krūmo, veikiau širdyje pajusime tylų Viešpaties šnabždesį: „Ateik ir sek mane“ ir Jo pažadą mums suteikti ramybę. Jau nuo pat savo egzistavimo pradžios žmogus yra pakviestas į dialogą su Dievu. Žmogaus širdyje įrašytas Dievo troškimas. Tik šalia Dievo žmogus yra Žmogus. Dievas labai įvairiais būdais kviečia ir ragina žmoniją, kad, pasinėrę į žemiškus reikalus, nepamirštume ir dvasinių vertybių.


Jaunimo rekolekcijos: kaip išgyventi paprastus dalykus

Vieną vasario vakarą kaimo turizmo sodyboje „Vėžiakojis“ netoli Semeliškių prasidėjo tris dienas trukusios jaunimo rekolekcijos. Jų iniciatoriai – katalikų bendruomenės „Comunione e Liberazione“ nariai. Dvasinių rekolekcijų vadovas buvo italas kunigas P.Pecis (Pezzi).


Tikėjimas – tautos šviesa

Šv. Mišios, kurias Panevėžio Kristaus Karaliaus Katedroje aukojo vyskupas Jonas Kauneckas, buvo vienas pagrindinių Panevėžio miesto renginių, skirtų Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo 16-ųjų metinių sukakčiai.

Atgal | Pirmasis puslapis | Redakcija